alltid orolig

Och det där hjälpte ju inte direkt till att få mig mindre orolig..
 
 

Sjukling

Sängen hela dagen, sjukt tråkigt men välbehövligt.
Sover hela tiden i princip så nu är jag uppe en sväng för att.. för att jag känner att jag måste typ??
 
Anyway så ska dom där bygg gubbarna komma. Frågan är bara när..
Sjukt irriterande för nu vågar jag inte somna om och det känns som att klockan är typ 16 och den e inte ens 12.
 
Bästa hoppiloppan Julius ringde och väckte efter två dagar utan mottagning och givetvis blev jag pigg och glá´.
Tokigt vad jag saknar honom och jag lovar att jag inte ska tjata än en gång om hur mysigt vi ska ha i helgen, men jag längtar, det är väl lite tillåtet iaf ;)
 
 
Vaknade 04 i morse och låg vaken till 06 då gav jag upp, åt lite frukost och klädde på mig mjukisbyxor och Julius stora mjukiströja och la mig i sängen igen och vips så somnade jag!
 
Men det är inte bara jag som är en tröttnos dom här dagarna. Mitt finaste hjärta!
 
Nu ska jag sätta på en film och försöka att inte somna en liten stund!
Puss!

Vågrätt

läge i princip hela kvällen, sjukligt skönt måste jag säga.
Köket är kliniskt rent, sjukligt skönt det med och nu ska jag göra badrummet kliniskt rent innan jag går ut med soporna, tar en dusch och hoppar i säng i hopp om att jag kan gå till jobbet i morgon!
 


Jag längtar till två saker nu, till Osdag när mitt hjärta kommer hem och till Fredag eftermiddag när vi åker till morfar.
Morfar fyller år på lördag så vi stannar där till lördag eftermiddag när vi åker vidare till Borås och Julius storasyster Matilda som också fyller år, även Julius pappi fyller år så skulle tro att han kommer också. Mycket fylla årande i kommande helg men även mycket bilåkande och enbart gos med min saknade pojkvän ♥


Söntaag

Sjuk is the new me.
Det va iofs länge sen jag va sjuk så det är väl inte the end of the world förutom att bygggubbar ska in i min lägenhet i morgon.... 
 

I fredags va vi hos min älskade god Malin, super trevlig hade vi.
Kilade vidare och lyssnade på labyrint och sen till Bj och dansade rövarna av oss - himlans bra!
 
Igår tog vi det bara lugnt, åt en stor frukost och sen kikade vi lite på stan för att sedan avsluta med kvällmiddag på Java.
Vi kikade på film och jag somnade vid 11 halv tolv skulle jag tro, himlans skönt förutom att jag vaknade upp kalas sjuk..
 

Jag saknar Julius så jag håller på att spricka!
Min fina prins.
Blir tokig, men snart är han hemma igen och helgen kommer bli så himla mysig.
Vi kommer antagligen åka till min morfar på fredag och sen till Borås och hans syster på lördag kväll och på söndag firar vi henne med brunch! ♥
-Jag har sagt det förr, jag älskar mitt liv med dig hjärtat!
 
 

Only miss the sun when it starts to snow

Jobbat halvdag idag och sen sovit, otippat va?!
Om en timme ska jag vara på ett gym för lite "konsultation" typ. Ska se vad dom har att erbjuda för lokaler, tränings alternativ, PT osv. Så får vi se om jag ska börja där eller hur det blir. Är inte super sugen på friskis som alla andra svenssons och stå och vänta 100 på masknerna, men vi får väl se, dom har ju bra med pass där och så.
 
Jag märker verkligen på mitt väl mående när Julius är borta.
När han är i samma stan och vi ses på kvällarna och gör roliga saker eller bara gosa och tittar på tv så mår jag så mycket bättre, jag är gladare än vad jag varit på länge och det skönaste är att jag känner mig extremt trygg. Allt löser sig känslan infinner sig så fort jag ser honom i ögonen och det är nog en av hans absolut bästa egenskaper! ♥
 
Inte för att jag mår dåligt nu när han inte är här, men jag mår som jag gjorde innan jag träffade honom. Otillfredställd. Den känslan infinner sig alltid när han varit borta ett tag.Även fast vi pratar varenda kväll så är det annorlunda att vara med varann, hos varann. Prata av sig är inte samma sak på telefonen som eye to eye.
 
Aja, snart e han hemma igen. I morgon kommer Sanna, ska träffa Malin i helgen och Fredrika så det kommer bli en bra helg sen är det ju onsdag och han är hemma igen!
 
 
Only know you love her when you let her go, and you let her go.

Tidig morgon

åkt hemmifrån innan jag ens brukar gått upp. Dragit på mig min varmaste peak jacka och klackarna för tidigt jobb med Louise! <3

slutar iaf tidigare när vi börjar tidigare så det är ju, hm, både logiskt och jäkligt skönt! :)

när jag gick och la mig igår möttes jag av det här smset. Vad va de jag sa igår..




Och då var tisdagen över och det är då bara 8 dagar kvar!

-Till kärlek, pussar, gos och skratt!
Helt galet vilken kille han är, den där Julius! ♥


 
Idag fick min plutt igång sin mobil efter lite meck här på kvällen så han ringde och vi kunde prata lite utan att mottagningen var katastroooof som igår kväll. Han är ju på övning och borta alldeles för länge! Men han är duktig och vi börjar bli bra på att vara utan varandra längre perioder nu, men snaaart får jag ha honom hemma i hela fem veckor. Vem vet, kanske vi tar kål på varann dom veckorna när vi är vana att vara ifrån varann now and then ;)
 
 
Anyway så försöker vi få ihop våra kommande helger tillsammans, då allt hamnar on the same weekend. (as usual!) Morfar fyller år och vi är bjudna till Borås och Julius syster. Så vi får se om vi först kör förbi morfar en sväng och sen till Borås eller hur det blir. Vi löser nog det där, as long as we are togheter.
 

Det låter så fjantigt och folk vill antagligen spy på oss. Anar att vi är dom där som jag själv gått och suktat efter. Vi kan sitta och prata i timmar eller när vi ska lägga oss så somnar vi aldrig i tid för vi börjar alltid prata och sen pratar och pratar och pratar vi - oftast för länge och är för trötta dagen efter ♥
 
Eller sättet han alltid lägger en arm om mig när vi går någonstans. Helt utan att tänka bara av ren kärlek. Eller omhållningen när jag sminkar mig, pussen på pannan, kinden, munnen så fort vi går förbi varann. Eller när jag vaknar mitt i natten av att han drar mig närmare sig och säger hur mycket han tycker om mig, hur fin jag är eller hur glad han är att han är där han är, med mig. Ja jag kan fortsätta i timmar såhär - och det är väl just det som gör det hela sådär äckligt kärt och anledningen varför man vill spy på sånna som oss om man inte har det själv.
 
Jag har aldrig haft någon som visar sina känslor så otroligt mycket och på ett så fint sätt.
Alla människor är olika och vissa är inte så helt enkelt, vissa behöver det inte och vissa vet inte hur man gör.
Men vi är lika, vi ger och tar kärlek - jag älskar mitt liv med dig! ♥
 

9 Days left

till lycka.
låt tiden gå fort!
<3



End of the day

då va den här måndagen gjord, påväg hem till Cleogos, pannkakor och lite sömn hade jag tänkt mig. Så skönt att min näst kurs inte börjar förens på fredag, en hel vecka ledigt från plugg! Det kändes verkligen i helgen då jag bara kunde fokusera på att ta det lugnt, mysa och må bra.

Saknar redan mitt juliushjärta svoin mycket, men chilivipp säger det förhoppningsvis så är han hemma igen :)



Ha en fin kväll! Puss&kram!

Måndag morgon och 10 dagar för mycket.

Sitter på bussen till jobbet, trötter men det var det värt!

Blev en mysmorgon med pannkakor, blåbär, hallon banan och vaniljglass följt av skratt och tok. Lite städning och en kväll med middag, bio, pussar. Ett myssamtal med bästa Samantha följt av nattfilm och mer pussar.





Blev väckt av kramar och pussar i nacken, lite mys och sen var det dags för J att bege sig på övning i 10 långa dagar. För att överleva det kommer Sannagull på Torsdag och myser med mig över helgen.



Jag vet en till som kommer sakna. Denna syn är mer än vanlig 30 sekunder efter att han gått :)

ha en fin dag! puss.

Stockholm C

Nu har vi tagit oss så långt som till Stockholm. Snart hemma med andra ord. Allt har gått extremt fort men bra. Film och pussmys har gjort resan smärtfri Trotts två trötta kroppar. Har sovit som en gud inatt vilket jag inte gjort på evigheter känns det som, svärisarnas hus levererade god sömn med andra ord.










Ha en superlördag kära ni och Keep it dry, Chipp Chopp!

Världens finaste pojkvän, lycklig tjej och svärisar

Jahaja, då har vi gjort Lidköping och ska bege oss mot Uppsala. känns rätt tråkigt men vi får komma tillbaka lite längre snart.



jag trodde inte det fanns människor som dig. tänk er att man har en syn på vad man allra helst vill ha hos en partner och så inser man att kraven är alldeles för höga. helt plötsligt står han där, Julius Rang! herregud sicken tur jag har :) PUSS hjärtat.

You can hate but never break me.


Tyvärr fungerade inte ditt hopp på att förstöra den här gången heller, no body cares about your bibel!

vaknat upp av att J röjde runt, bråttom till jobbet. Själv har jag lite sovmorgon innan min examination i Sosiologi som jag har snart, men sova när man får,varför skulle det gå??

sen blir det jobb till 17 och Lidköping som grädde på moset ikväll. Kommer bli hur sent som helst innan vi är framme men en biltur på några timmar med en herre man kan prata om allt med låter ju inte helt fel! :)


ska försöka sova en halvtimme nu, puss!




sanna hjärtat

sån himla tur att jag har min lilla extra mamma som kan lära mig om saker jag inte vet. Underlättar mitt liv, får mig på bra humör, lyssnar och babblar på om sina äventyr och jobb. Det är kärlek och det får mig att må bra. Fina bästaste vän!

Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på att J kommer hem från utbildningen som har varit sen i måndags - bra kväll är på ingång med stormsteg med andra ord!

Har bra saker att se fram emot.
Helgen, Lidköping med bebbo, Torsdag då Sanna kommer och jag ska även till ett ställe och prata lite kropp och se på lokaler och lägga upp en plan. Nästa helg då Sanni är här och myser, träffa älsklings Malin och allmänt gosa runt! Börja min nya kurs, Rätten och Samhället. Mysa med Cleohjärtat och skratta för mycket - Happy life!

nä nu va det duschen!
kiss and tell lovers!




Life

Vi alla väljer hur vi lever våra liv. Jag har valt att leva mitt liv. Börja må bra och omge mig av människor som ger, tar och framförallt förstår. Det är väl så att det är jävligt svårt för vissa att förstå att man vill leva det liv man själv mår bra av, och nej jag behöver inte lura varken någon annan eller mig själv när jag nu kan säga att jag känner mig glad, lyckligt. Givetvis kommer dip daysen men just nu har jag enorm stöttning dessa dagar.

Bara den lilla vetskap att ens vänner säger: Du har aldrig verkat må så bra som nu. Är otroligt skönt för det ger ännu lite mer bekräftelse på den känslan jag själv redan har. välbefinnande. påväg mot mod och livsbygge. Och jag är inte ensam, jag har underbara människor i min närhet just nu. vänner, familj och allt där till.

Att ha dumpat vissa vänner med enbart egoistisk energi, speciellt en, är extremt skönt. Ännu skönare när man får bekräftelsen att man inte är den ända i världen som faktiskt tycker så om personen i fråga, utan faktiskt nästan alla öppnar munnen nu och säger vad dom tycker. Sållat och lagt energi på det som betyder och inte lagt ner en gnutta på det som gör mig illa till mods, dålig energi eller ren jävla barnslighet. -tack livet, vännerna, familjen, Julius och givetvis Cleohjärtat :)




Godkväll dears

Dagen har varit super. Jobbat 13-17. promenixat med avtal till Mattias med fina Johanna och sen pysslat med diverse uppgifter på kontoret.

Diskat, lagat mat + mat lådor (hej vuxen poäng!), kikat massa bra på tv och pratat både med Sannigull och Jossepropp - kärlek!



Mitt Cleohjärta vaknade precis så ska gosa sönder honom och krypa ner snart, men konstigt nog är jag piggelin!? och himla glad!

På fredag blir det Lidköping med mitt Juliushjärta och på lördag åker vi hem igen och spenderar helgen i ett lugnt, mysigt och skönt tempo skulle jag tro. Helgen efter det blir det nog lite mer fläkt, då Sanni kommer redan på torsdagen och ska stanna och joina min änketid några dagar då J åker på övning. tjipp tjopp. underbara vänner!




Goomorroon, goomorron, goomorroon

Tisdag, sovmorgon och en glad Soffi.
fått sova ut och blivit väckt några få gånger av Julius som ringt och varit gölli - det är ju helt okej att bli väckt av now and then!

Blir jobb 13-17 idag och sen plugg.
Puss gullhönor, ha en underbar dag!




Wanties

 
Om någon känner för att vara extra snäll kan dom ju införskaffa dessa skönheter till mig.
Allt är från Dmretro.se - man kan inte annat än att älska i princip allt från den sidan!
Ren och skär material kärlek!
 
 
  
      
 
 
Dags för sängen, sleep tight!
 
 

Godmorgon måndag.

jaha, måndag.. igen!?
helgen har gått snabbt och innehållit både extremt ledsna stunder och extremt glada stunder.

Att hålla sig totalt kall utåt är minst sagt extremt svårt och jobbigt, men jag känner att vi måste få ett slut på detta för vi skadar varann, och ja, du har skadat mig, Väldigt mycket du med..

Ligger och morgongosar med mitt Cleohjärta och kikar på morgontv. Ska jobba förmiddag och sen åka hem och plugga inför min examination på fredag, hoppppaaas faktiskt på att det bara blir förmiddags jobb idag, skönt att börja veckan lite mjukt!



jag önskar att vi kunde betee oss som dom vuxna människor vi faktiskt är, vill inte ha en klump i magen. Men det går inte, uppenbarligen.. Det här var det sista jag ville göra men nu är det klippt och kontakten bruten - tyvärr.. <3



Mot jobbet var det ja! puss & kram, ha en super fin dag!

godnatt

Jag har en katt under täcket, nån som gör mig glad och som faktiskt bryr sig om MIG, som jag är, påväg hem och kommer vakna upp hos världens bästa familj. Det känns skönt, fast givetvis jobbigt och som de senaste åren rätt sorgligt. men men, jag vet vad jag har och jag ska ta vara på det, dom som faktiskt tycker om mig för att jag är jag :)



vad har du?
Xoxo.

äcklad

var bara förnamnet, och jag undrar hur många gånger jag önskat att vi aldrig träffat varann.. någonsin. för i slutändan har du nu sårat mig mer än älskat mig.... #punkt


Sorry love

Men det går åt skogen med pluggandet ikväll Sanni-gull!
 
Kommer varken framåt eller står still, känns som det går bakåt, går det ens?!
Förvirrande jävla bok..
Men snart klar med sociologin och kastar mig in på Rätten och samhället, låter skojj va?
As taggat, verkligen, super... 
 
 
Hoppas ni känner min ironi..
 
 
 
Men hörrni om 13 timmar händer det som vi alla (läs jag) väntat på i tre lååånga veckor!
Äntligen lite normalitet i mitt liv (finns det ens ett ord som heter normalitet?, anyway nu finns det de.) och förlåt alla mina älskade vänner men ni vet ju lika bra som jag att ni inte är normala någonstans ♥
 
Plugga va det ja.
Fast kanske att jag måste ringa Louise först..
Ja det måste jag helt klart göra.
 
PUSS!

Snälla jag ber dig, ställ dig upp.

Livet får sina mest underliga vändningar, människor som man en gång känt är som främmande zoombies. Really, vad fan är det för fel på människor. Betee er. 
Jag vill finnas för dig, jag vill att du ska finnas för mig.
Eftersom vi båda älskar och bryr oss om varandra så borde det inte vara så svårt som det nu blivit. 
Nej juste, jag är ju både död och oälskad av dig, ditt nya underbara liv har ju börjat.
Förlåt, men vem försöker du lura? Dig själv eller dina Instagram följare?
 
Jag är trött på att bli uppmålad som dum i huvudet, att jag inte har något liv, att jag gjort det största misstaget någonsin, att jag inte kommer bli lycklig.. osv. osv. osv. Kanske har du rätt, kanske har du det inte? Men oavsett om du har det eller inte så löser sig allt, alltid. På ett eller annat sett.
 
Försöker man bara se hela världen negativt är det klart som FAN, rent utsagt att allt blir negativt. Hata världen beteendet har väl alla vissa dagar. Med bergodalbanebeteendet är någonting nytt. Det är påfrestande och otroligt jobbigt att ta del av. 
 
Jag förstår att det kan vara jobbigt, det är det för mig med. Men varenda människa som vet någonting om detta vet också att vi skadar oss själva mer än vad vi gör någonting bra av det. Så varför inte bara göra det bästa av situationen? och klarar man inte det, nä men låt den andra vara då. Sluta med påhopp, elaka ord, påståenden mm. Det är bara så sjukt onödigt och dumt. Varför trycka ner någon annan för att det inte blivit som man hade förväntat sig och hoppats på? 
 
Jag hade också förväntat mig det. Det var så mitt liv var uppmålat. Men livet tar oväntade vändningar. Och det här är MITT liv. Som JAG lever som JAG vill. Med vilka JAG vill. Familj, vänner och folk som vill mig gott. Jag orkar inte ha all negativitet runt mig längre, så lämna det där istället för att vara si ena dagen och så andra dagen.
 
Inte bara för att det är jobbigt när det händer utan också för att det är fullkomligt omöjligt att veta när det vänder. Är vi vänner idag? eller är jag hatad av dig idag? Är det en fråga man ska ställa sig varenda dag?
Kanske är det de, men jag tänker inte göra det med de som står mig nära. 
 
Det här är som sagt, mitt liv, jag.
#Punkt.
 
 
                              
 






















      
 






















 
 
"Jag skulle aldrig lämna dig under tider av prövande och lidande. När du bara såg ett par fotspår, då bar jag dig."

chipp chopp!

Hola mi amigos!
Mår ni bra? (varför ens ställa frågan när vi alla vet att iiiingen kommer svara på den, you guys suck!)
 
Helgen rå, fredagen spenderades i soffan med mig själv och film, för jäkla skönt!
En ensam och skön sovmorgon på lördagen för att sedan ta mig upp, städa lägenheten, tvätta och åka ner på stan, inhandla födelsedags present till bästa Nettis  och lite bubbel.
 
 
Anyway så kom mammsen och Janne förbi en sväng och så skjutsade dom mig till Nettan där det bjöds på trerätters för två, eller ja vi orkade verkligen inte efterrätten så förräten och varmrätten va så fantastiskt gott meen mättande.
 
Varmrätt, carpaccio.
 
Förrätt.
 
Efter att vi ätit, druckit lite vin och kaffedrink, pratat alldeles för mycket så tog vi en promenad till älskade Malin. Där Emma, Emma, Eric och johan (?) va. Satt och pratade några timmar och hade super mysigt och trevligt.
 
Älskade vän!
Älskade vän #2.
 
XoXo!

RSS 2.0